a cementlap műhely.

 


Saját ötleted van, amit cementlap formájában szeretnél a padlódon viszont látni? Megláttál az interneten egy érdekes mintát? Régi cementlapokat szeretnél - hagyományos technológiával - újragyártatni?

Mi mindhárom dologban tudunk neked segíteni: kattints és töltsd fel az elképzelésedet - ez akár lehet egy internetes link is, ahol megnézhetjük a mintát - és nagyságrendileg becsüld meg, hogy hány m2 cementlapra lenne szükséged. Keress minket bátran, és legyen a lakásod, üzlethelyiséged, nyaralód éke egy saját tervezésű cementlap!


 

 

 

Láttál egy érdekes mintát az interneten? Olyan burkolatot szeretnél az előszobádba, mint amilyen a nagymamád tornácán volt? Vegyél elő egy darab papírt, és vázlatosan rajzold le, hogy milyen cementlap burkolatot szeretnél, vagy küldj nekünk egy képet a mintáról.

 

Ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni gyártani  a cementlapot, szükségünk lesz a minta szín-kombinációjára. Ehhez elég fognod egy színes ceruzát, és kiszínezni a tervedet. Érdemes olyan színösszeállítást választanod, ami hangulatában illik a helyiséghez, amit le szeretnél burkolni.  

 

 Ha készen vagy a skiccel, kattints, és küldd el nekünk. Hozzávetőlegesen azt is becsüld meg, hogy mekkora mennyiségre lenne szükséged. Ez ahhoz kell, hogy árajánlatot tudjunk küldeni Neked.

Saját terved feltöltése
 

 

 

 

       
         

A minta bonyolultsága, a színek száma, és a rendelt mennyiség függvényében elküldjük Neked az ajánlatunkat. Tájékozódásképp érdemes átböngészned a katalógusunkat: a kisszériás gyártás miatt az áraink nem a "gyári fehér csempe" sávjában mozognak, de a látvány és minőség biztosan kárpótol majd.

 

Az elképzelésed alapján (skicc) elkészítjük a pontos digitális tervet, szükség szerint színvariációkat javaslunk, és elkészítjük az öntőformát. Az öntőforma speciális, és elég aprólékos munka, ezért ennél a lépésnél hosszabb, ~1 hetes átfutási
idővel számolj.

 

 Miskolci műhelyünkben, kézműves technikával elkészítjük a cementlapokat. A cement kötési ideje legalább 25 nap, érdemes ezért előre kalkulálnod, ha egy építkezésbe szeretnéd beiktatni a cementlap burkolatok elhelyezését. Ha készen vannak a lapok, igény szerint megszervezzük a helyszínre szállítást.